Va recomandam cu caldura si serviciile partenerilor nostrii:

nunta in aer liber

, Fotograf Nunta Bucuresti, Formatie Nunta Bucuresti, Dj Nunta Targoviste, Cazare Targoviste, Cazare Titu, Cover Band Bucuresti.
S-a scris istorie la Mănăstirea Viforata

S-a scris istorie la Mănăstirea Viforata

Evenimentul liturgic pentru resfințirea Bisericii din cadrul Mănăstirii Viforâta, oficiat de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, alături de un ales sobor de preoți și diaconi, duminică, 30 octombrie 2022, reprezintă o deosebit de importantă pagină din istoria vieții culturale și bisericești a comunei Aninoasa și a județului Dâmbovița .

Sub îndrumarea Înaltpreasfințitului Părinte și cu efortul comun al autorităților locale, județene, centrale si al tuturor persoanelor implicate, vestita ctitorie voievodală a îmbrăcat veșminte de har care i-au redat frumusețea de odinioară.

Mii de credincioși din întreaga țară au călcat pragul mănăstirii și au intrat în Sfântul Altar, încărcându-se cu smerenie, liniște, credință și speranță.

În cadrul evenimentului istoric, am avut aleasa bucurie și deosebita onoare să mi se ofere, de către Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, Ordinul Sfântul Ierarh Nifon, distincție de recunoștință și binecuvântare primită în numele întregii noastre comunități, oameni care apără și mărturisesc dreapta credință!

Distribuie acest articol

Departamentele Primăriei